Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Esplugues

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 28/05/2020

Sabem que les vacances d'estiu encara són més divertides amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us, per això estem preparant mil aventures al·lucinants per submergir nens i nenes en un món d'estímuls 100% en angles.

Amb l'arribada de l'estiu també arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us Esplugues. Estem preparant temàtiques genials: farem d'exploradors a l'antic Egipte; viatjarem a Austràlia, mirarem les estrelles per buscar extraterrestres; ens enfrontarem a tota mena de bestioles; i serem els reis de les noves tecnologies. Tot plegat amb les activitats més originals per continuar aprenent anglès mentre ens divertim.

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre Kids&Us Esplugues i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 4-5 nens per monitor, i el resultat és un estiu inoblidable.

Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-te unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

Reserveu la plaça online, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (esplugues@kidsandus.es) o truqueu-nos al 628 865 966.

[Reserveu plaça online)

Compartiu-ho >