Kids&Us Esplugues

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Silvia

  Silvia

  Hola! Em dic Silvia i vaig néixer a Barcelona. Sóc diplomada en Magisteri de Primària i llicenciada en Psicopedagogia. Vaig viure 3 anys i mig a Coventry, Anglaterra. Durant aquest temps vaig tenir l'oportunitat de treballar com a professora d'espanyol. Vaig gaudir molt d'aquesta experiència treballant tant amb grups de nens petits com amb adults. Aquest és el meu cinquè any a Kids&Us i m’encanta treballar amb nens, veure com gaudeixen de les classes i com progressen en el seu aprenentatge i confiança amb l’anglès. En el meu temps lliure m'agrada ballar, ja que vaig fer molts anys dansa clàssica. També m'agrada llegir i passar temps amb la família i els amics.

 • Natasha

  Natasha

  Hola, soc la Natasha! Estic graduada en Estudis Anglesos i Francesos per la UAB i tinc el màster de Ciència Cognitiva i Llenguatge, on em vaig especialitzar en l'àmbit de l'adquisició del llenguatge. Actualment, estic cursant el grau de Psicologia el qual m'apassiona i proporciona noves perspectives. Aquest serà el meu quart any treballant al Kids & Us. Durant aquests anys he tingut l'oportunitat de treballar amb una varietat d'edats i cadascuna suposa un repte diferent. El que més m'agrada és veure l'evolució dels nens des de que entren a Mousy i Linda, presenciant les seves primeres paraules, fins que de mica en mica arriben al nivell Tweens & Teens i no els hi falten paraules per expressar-se. I què faig després del Kids & Us? Doncs m'agrada llegir, viatjar, visitar la meva família a Anglaterra, caminar sigui per la ciutat, la muntanya o la platja

 • Natalia

  Natalia

  Hola! Em dic Natàlia i sóc de Barcelona. Actualment estic acabant el Grau de Dret a la Universitat de Barcelona. Des de petita he estat estudiant anglès, i durant diversos anys vaig passar els estius d'intercanvi a Paignton, Anglaterra. Els últims anys he impartit classes particulars d'anglès a nens. El que més m'agrada de l'ensenyament d'aquest idioma és veure com els nens milloren dia a dia, i com ells mateixos s'enorgulleixen d'això. En el meu temps lliure m'agrada estar amb la família i els amics, viatjar, llegir i anar al cinema.

 • Jordi

  Jordi

  Hola, sóc el Jordi. Vaig ser un horrible estudiant d’anglès a l’adolescència, desmotivat pel mètode. Ex periodista que va viure llargues temporades a l’estranger, allà vaig descobrir la docència, llavors d’espanyol. També vaig aprendre l’anglès, aquesta vegada d’una forma natural i en context. Sempre he procurat ensenyar d’aquesta forma, fent servir la conversa i activitats orals, és per això que m’agrada el mètode “Kids&Us”. Fa anys vaig fer el curs de Formació de Professorat d’Anglès. M’agrada l’esport, el sol i pujar muntanyes, sobretot en bicicleta, que es el meu mitjà de transport.

 • Andrea

  Andrea

  Hola! Em dic Andrea i sóc de Menorca. Tinc el grau en Estudis Anglesos de la UB. Sempre m'ha encantat l'anglès i la literatura, des que era petita, però durant els meus estudis vaig descobrir que volia ser professora. De fet, vaig dedicar el meu treball de final de carrera a la pedagogia inclusiva de l'anglès per a nens a través de la literatura i les històries. D'aquesta manera, tots els alumnes poden gaudir i aprendre mentre se senten que pertanyen al grup. Sóc una persona alegre i tranquil·la, i sempre he estat molt responsable. M'encanta llegir i escriure, la música, la naturalesa, els vídeo jocs i les arts marcials. El que més m'agrada de ser professora és veure als meus alumnes i alumnes contents i gaudint mentre aprenen anglès.

 • Elena

  Elena

  Hola! Em dic Elena. Actualment, sóc infermera i estudiant de máster a la Universitat de Barcelona. He viscut durant mig any a l’estranger, a Bergen, Noruega. Durant aquell temps vaig realitzar un programa Erasmus on vaig tenir l’oportunitat de perfeccionar el meu domini de l’anglès i conèixer món. Aquest és el meu segon curs a Kids&Us, sóc també monitora de lleure i he impartit classes particulars a diferents nivells durant els últims 5 anys. Al meu temps lliure m’agrada molt el cinema, la lectura, viatjar i passar temps amb els amics i la família. Em considero una persona feliç, i sobretot, molt exigent i responsable. M’agrada molt treballar al sector educatiu, però sobretot gaudir de veure com els meus alumnes van progressant i perfeccionant l’anglès dia rere dia.

 • Ana

  Ana

  Hola! Em dic Ana i sóc de Lleó. Tinc el grau de filologia anglesa i espanyola i el màster en educació per a ser professora de secundària. He estat treballant com a professora d'anglès els últims 3 anys amb alumnes des dels 3 als 18 anys, i també amb alguns adults. Aquest curs serà el meu primer any en Kids&Us. M'agraden molt els nens i gaudeixo ajudant-los en el seu procés d'aprenentatge. Em considero una persona alegre i responsable. En el meu temps lliure m'agrada llegir, viatjar i sortir amb els meus amics i família.

Compartiu-ho >