Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Esplugues

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Silvia

  Silvia

  Hola! Em dic Silvia i vaig néixer a Barcelona. Sóc diplomada en Magisteri de Primària i llicenciada en Psicopedagogia. Vaig viure 3 anys i mig a Coventry, Anglaterra. Durant aquest temps vaig tenir l'oportunitat de treballar com a professora d'espanyol. Vaig gaudir molt d'aquesta experiència treballant tant amb grups de nens petits com amb adults. Aquest és el meu cinquè any a Kids&Us i m’encanta treballar amb nens, veure com gaudeixen de les classes i com progressen en el seu aprenentatge i confiança amb l’anglès. En el meu temps lliure m'agrada ballar, ja que vaig fer molts anys dansa clàssica. També m'agrada llegir i passar temps amb la família i els amics.

 • Natasha

  Natasha

  Hola! Em dic Natasha i la meva família és d’un poble al costat de Londres. Soc estudiant de psicologia cognitiva i em dedico a l’àmbit de l’adquisició del llenguatge i les segones llengües. Tinc experiència a l’àmbit de l’educació treballant amb nens des d’un fins als dotze anys, que inclou classes particulars de diferents nivells i també fer de “nanny” de parla anglesa. La meva feina m’apassiona i m’encanta veure com els nens gaudeixen mentre aprenen. L’anglès no ha de ser només una assignatura, també ha de ser una eina per al joc i la comunicació, com ho és la seva llengua materna. En el meu temps lliure, gaudeixo llegint, escoltant música i viatjant. L’anglès és un passaport, no només per la vida acadèmica i professional, sinó també per viatjar ja que permet conèixer gent de diferents cultures.

 • Irene

  Irene

  Hola! Em dic Irene i sóc de Molins de Rei. Actualment estic estudiant el grau d’Infermeria. He estat impartit classes privades a nens i adolescents durant els últims 5 anys. I durant aquest últim curs he treballat com a professora a una acadèmia d’anglès extraescolar. Vaig estar fent d’Au pair 1 any a Irlanda, on vaig tenir l’oportunitat de millorar el meu domini de l’idioma. Una de les coses que més m’agrada de l’ensenyança és veure com els infants gaudeixen aprenent anglès i millorant dia a dia. En el meu temps lliure m’agrada llegir, viatjar i passar temps amb els amics.

 • Natalia

  Natalia

  Hola! Em dic Natàlia i sóc de Barcelona. Actualment estic acabant el Grau de Dret a la Universitat de Barcelona. Des de petita he estat estudiant anglès, i durant diversos anys vaig passar els estius d'intercanvi a Paignton, Anglaterra. Els últims anys he impartit classes particulars d'anglès a nens. El que més m'agrada de l'ensenyament d'aquest idioma és veure com els nens milloren dia a dia, i com ells mateixos s'enorgulleixen d'això. En el meu temps lliure m'agrada estar amb la família i els amics, viatjar, llegir i anar al cinema.

 • Jordi

  Jordi

  Hola, sóc el Jordi. Vaig ser un horrible estudiant d’anglès a l’adolescència, desmotivat pel mètode. Ex periodista que va viure llargues temporades a l’estranger, allà vaig descobrir la docència, llavors d’espanyol. També vaig aprendre l’anglès, aquesta vegada d’una forma natural i en context. Sempre he procurat ensenyar d’aquesta forma, fent servir la conversa i activitats orals, és per això que m’agrada el mètode “Kids&Us”. Fa anys vaig fer el curs de Formació de Professorat d’Anglès. M’agrada l’esport, el sol i pujar muntanyes, sobretot en bicicleta, que es el meu mitjà de transport.

 • Elena

  Elena

  Hola! Em dic Elena. Actualment, sóc estudiant de quart curs d’Infermeria a la Universitat de Barcelona. He vivit Durant mig any a l’estranger, a Bergen, Noruega. Durant aquest temps he realitzat una estancia Erasmus on he tingut la oportunitat de perfeccionar el meu domini de l’anglès i conèixer món. Sóc també monitora de lleure i he impartit classes particulars a diferents nivells durant els últims 4 anys. Al meu temps lliure m’agrada molt el cinema, la lectura, viatjar i passar temps amb els meus amics i la meva família. Em considero una persona feliç, y, sobretot, molt exigent i responsable. M’agrada molt treballar al sector educatiu, però sobretot gaudir de veure com els meus alumnes van progressant i perfeccionant l’anglès dia rere dia.

Compartiu-ho >